A rádióállomások eldobják a vidéki csillagot, Morgan Wallent a faji rágalom miatt

A country csillagot, Morgan Wallent számos rádióállomás elvetette egy megjelenő videó fényében, amely szerint faji rágalmazást használ.

Wallennek jelenleg az első számú albuma van az Egyesült Államokban, a ’Dangerous: The Double Album’ címmel, amely három hete tartja a legfelső pozíciót.

Az új videót, amelyet állítólag egy szomszéd Nashville-ben forgatott, Wallen látja, ahogy barátait köszönti, és egyiküket n-szónak nevezi.

A videót először közzétevő TMZ-re válaszolva Wallen xxx azt mondta, hogy “zavarban van és sajnálja”.

„Elfogadhatatlan és nem megfelelő faji rágalmazást használtam, amelyet bárcsak visszavennék” – tette hozzá. „Soha nincs mentség az ilyen típusú nyelv használatára. Szeretnék őszintén elnézést kérni a szó használatáért. Ígérem, hogy jobban fogok teljesíteni.
Morgan Wallen
Morgan Wallen HITEL: Jason Kempin / ACMA2020 / Getty Images for ACM

A megjelenő videó fényében a Cumulus Media rádióhálózat „azt kéri, hogy Morgan Wallen összes zenéjét kivétel nélkül távolítsák el a lejátszási listáinkból”.

A streaming szolgáltatások is intézkednek a BBC szerint, akik szerint Wallen zenéjét eltávolították a Spotify prominens country country lejátszási listájáról, a Hot Country Songs-ról, és az Apple Music megfelelőjéről, a Today’s Country-ról.

A vidéki világ sztárjai is válaszoltak a vitára, Maren Morris énekes-dalszerző tweetelt: „Valójában a [Nashville] képviselője, mert ez nem az első„ verekedése ”, és a múlt hónapban csak egy hatalmas streaming lemezt rombolt le. tekintet nélkül.

„Mindannyian tudjuk, hogy nem először használta rosszlanyok ezt a szót. Gazdagon és védve tartjuk őket mindenáron, anélkül, hogy ezt igénybe vennénk.

Tavaly októberben Wallen tervezett Saturday Night Live-i megjelenését az utolsó pillanatban törölték, miután felvételek jelentek meg róla, ahogyan megszegte a Covid-19 szabályait, maszkot nem viselve bulizott a rajongókkal.

Amikor végül megjelent a műsorban, két hónappal később, Wallen részt vett egy vázlatban, amelyben gúnyt űzött szabálytöréséből.

„Nem vagyok pozitív a COVID mellett, de az xhamster elmúlt hétvégén tetteim meglehetősen rövidlátóak voltak, és nyilvánvalóan befolyásolták hosszú távú céljaimat és álmaimat” – mondta, amikor eltávolították az eredeti októberi epizódtól.

„Tisztelem a show döntését, mert tudom, hogy veszélybe sodorom őket, és ennek tulajdonjogát vállalom.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük