A rádióállomások eldobják a vidéki csillagot, Morgan Wallent a faji rágalom miatt

A country csillagot, Morgan Wallent számos rádióállomás elvetette egy megjelenő videó fényében, amely szerint faji rágalmazást használ.

Wallennek jelenleg az első számú albuma van az Egyesült Államokban, a ’Dangerous: The Double Album’ címmel, amely három hete tartja a legfelső pozíciót.

Az új videót, amelyet állítólag egy szomszéd Nashville-ben forgatott, Wallen látja, ahogy barátait köszönti, és egyiküket n-szónak nevezi.

A videót először közzétevő TMZ-re válaszolva Wallen xxx azt mondta, hogy “zavarban van és sajnálja”.

„Elfogadhatatlan és nem megfelelő faji rágalmazást használtam, amelyet bárcsak visszavennék” – tette hozzá. „Soha nincs mentség az ilyen típusú nyelv használatára. Szeretnék őszintén elnézést kérni a szó használatáért. Ígérem, hogy jobban fogok teljesíteni.
Morgan Wallen
Morgan Wallen HITEL: Jason Kempin / ACMA2020 / Getty Images for ACM

A megjelenő videó fényében a Cumulus Media rádióhálózat „azt kéri, hogy Morgan Wallen összes zenéjét kivétel nélkül távolítsák el a lejátszási listáinkból”.

A streaming szolgáltatások is intézkednek a BBC szerint, akik szerint Wallen zenéjét eltávolították a Spotify prominens country country lejátszási listájáról, a Hot Country Songs-ról, és az Apple Music megfelelőjéről, a Today’s Country-ról.

A vidéki világ sztárjai is válaszoltak a vitára, Maren Morris énekes-dalszerző tweetelt: „Valójában a [Nashville] képviselője, mert ez nem az első„ verekedése ”, és a múlt hónapban csak egy hatalmas streaming lemezt rombolt le. tekintet nélkül.

„Mindannyian tudjuk, hogy nem először használta rosszlanyok ezt a szót. Gazdagon és védve tartjuk őket mindenáron, anélkül, hogy ezt igénybe vennénk.

Tavaly októberben Wallen tervezett Saturday Night Live-i megjelenését az utolsó pillanatban törölték, miután felvételek jelentek meg róla, ahogyan megszegte a Covid-19 szabályait, maszkot nem viselve bulizott a rajongókkal.

Amikor végül megjelent a műsorban, két hónappal később, Wallen részt vett egy vázlatban, amelyben gúnyt űzött szabálytöréséből.

„Nem vagyok pozitív a COVID mellett, de az xhamster elmúlt hétvégén tetteim meglehetősen rövidlátóak voltak, és nyilvánvalóan befolyásolták hosszú távú céljaimat és álmaimat” – mondta, amikor eltávolították az eredeti októberi epizódtól.

„Tisztelem a show döntését, mert tudom, hogy veszélybe sodorom őket, és ennek tulajdonjogát vállalom.”

Új rádióállomás indul Buckinghamshire-be

Buckinghamshire-ben ma új rádió indult Bucks Radio néven.

Az online szolgáltatást Richard Carr és Nathan Cooper helyi műsorszolgáltatók hozták létre.

Azt mondják, hogy a Bucks Radio célja egy nagyon hiányzott hiányosság pótlása, a helyi hírek és utazások szállítása, a helyi jótékonysági szervezetek támogatása, a helyi vállalkozások támogatása és a helyi tömegek szórakoztatása a helyi aktualitások, a közelgő események és a zene kötelező áttekintésével az évtizedek során .

A térség korábbi fő kereskedelmi rádiója, a Mix 96, most a Greatest Hits Radio regionális kínálatának része.

Richard az új projektről azt mondta: „Ilyen vákuum jött létre tavaly szeptemberben a helyi rádió számára, és úgy gondoltam, hogy tennünk kell valamit ez ellen, így miközben Nathan Cooperrel, több mint húsz éves barátjával és munkatársával csevegtünk, úgy döntöttünk. hogy előrelépjen és létrehozza a Bucks Rádiót.

„Elkaptunk minden pozitív hozzászólástól, és nagyon hálásak vagyunk minden helyi vállalkozásnak, akik reklámozással és szponzorációval támogattak minket. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy ma minden kemény munkánk valósággá válik. ”

A korábbi Mix 96 műsorszolgáltató, Ben Moseby a reggeli show-n indul Ben Ben Big Breakfast-jével, majd délután 10 órától Nathan Cooper és délután Nia Visser következik.

Morgan Wallen: Az amerikai rádióállomások vidéki csillagot vetnek a faji rágalomra

Morgan Wallent, az amerikai country zene sztárját eltávolították több mint 400 amerikai rádió lejátszási listáról, miután faji rágalom felhasználásával készült róla egy videó.

A felvételen, amelyet a hírek szerint egy szomszéd forgatott a múlt hétvégén, a 27 éves fiatalember láthatóan elbúcsúzik néhány barátjától, és egyiküket N-szónak nevezi.

Bocsánatot kért a Nashville-sztár, akinek legújabb albuma az elmúlt három hétben az első számú volt az Egyesült Államokban.

„Zavarban vagyok és sajnálom” – mondta a videót először közzétevő TMZ-nek.

„Elfogadhatatlan és nem megfelelő faji rágalmazást használtam, amelyet bárcsak visszavennék. Soha nincs mentség az ilyen típusú nyelv használatára. Szeretnék őszintén elnézést kérni a szó használatáért. Ígérem, hogy jobban fogok járni.”

Wallen, akinek karrierje a The Voice tévés tehetségkutató show amerikai verziójában kezdődött, jelenleg az Egyesült Államok egyik legnagyobb országsztárja.

Legfrissebb lemeze, a Dangerous: The Double Album az első olyan országos rekord, amely három hetet töltött a Billboard listáján az első helyen Taylor Swift 2012-es Red-je óta.

Amerika egyik legnagyobb rádióhálózata, a Cumulus Media azonban elhatárolódott a csillagtól.

„Haladéktalanul azt kérjük, hogy kivétel nélkül távolítsák el Morgan Wallen összes zenéjét a lejátszási listáinkból” – mondta a társaság a 400 plusz összes rádióállomásnak eljuttatott irányelv.

Úgy tűnik, hogy Wallen dalait eltávolították a Spotify Hot Country Songs lejátszási listájáról és az Apple Music megfelelőjéről, a Today’s Country-ról is.

„Nincs számodra hely”

Ez a lépés azért jelentős, mert a Dangerous ritka streaming zúzás volt, fogyasztásának 88% -a streaming szolgáltatásokon keresztül érkezett – derül ki az amerikai diagramokat összeállító MRC Data-ból.

A sztár azonban továbbra is a Spotify kedden a legjobban játszott toplistájának 100 legjobb dalából 11-et követelt.

Wallen néhány országzenésztársa, köztük Kelsea Ballerini és Mickey Guyton, bírálta őt a Twitteren.

Maren Morris énekesnő bírálta az ország színhelyét, amiért nem foglalt határozottabb irányt a rasszista nézeteket valló sztárokkal szemben. „Gazdagon és védve tartjuk őket minden áron, anélkül, hogy ezt igénybe vennénk” – írta.

Justin Fabus egyetértett, mondván: „Elég az elég. Ha elfogadja vagy megpróbálja igazolni @ MorganWallen legújabb viselkedését, akkor a Country Music közösségben vagy SEMMILYEN közösségben NINCS helye Önnek.”
média felirat

Wallen nem először kerül bajba. Májusban letartóztatták és nyilvános mámorossággal vádolták, miután kirúgták a Kid Rock nashville-i bárjából.

Októberben kizárták a Saturday Night Live egyik epizódjából, miután megjelent egy videó arról, hogy megsértette a Covid-19 szabályait azáltal, hogy a rajongókkal bulizott anélkül, hogy álarcot viselt volna, vagy társadalmi távolságtartó volt egy amerikai futballmeccsen.

A sztár aktuális kislemeze, a 7 Summers négy hétig szerepelt a BBC Radio 2 lejátszási listáján, de forgatása szerdán a tervek szerint véget ért.