Új rádióállomás indul Buckinghamshire-be

Buckinghamshire-ben ma új rádió indult Bucks Radio néven.

Az online szolgáltatást Richard Carr és Nathan Cooper helyi műsorszolgáltatók hozták létre.

Azt mondják, hogy a Bucks Radio célja egy nagyon hiányzott hiányosság pótlása, a helyi hírek és utazások szállítása, a helyi jótékonysági szervezetek támogatása, a helyi vállalkozások támogatása és a helyi tömegek szórakoztatása a helyi aktualitások, a közelgő események és a zene kötelező áttekintésével az évtizedek során .

A térség korábbi fő kereskedelmi rádiója, a Mix 96, most a Greatest Hits Radio regionális kínálatának része.

Richard az új projektről azt mondta: „Ilyen vákuum jött létre tavaly szeptemberben a helyi rádió számára, és úgy gondoltam, hogy tennünk kell valamit ez ellen, így miközben Nathan Cooperrel, több mint húsz éves barátjával és munkatársával csevegtünk, úgy döntöttünk. hogy előrelépjen és létrehozza a Bucks Rádiót.

„Elkaptunk minden pozitív hozzászólástól, és nagyon hálásak vagyunk minden helyi vállalkozásnak, akik reklámozással és szponzorációval támogattak minket. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy ma minden kemény munkánk valósággá válik. ”

A korábbi Mix 96 műsorszolgáltató, Ben Moseby a reggeli show-n indul Ben Ben Big Breakfast-jével, majd délután 10 órától Nathan Cooper és délután Nia Visser következik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük